Dne, 20.4.2017, smo dijaki prvih, drugih in tretjih letnikov programa Gastronomske in hotelske storitve obiskali Terme 3000. Obiskali smo kuhinjo hotelov Livada, Ajda in Thermal. Pogledali smo si tudi restavracije in shrambe – hladilnice ter se spoznali z osnovnimi podatki. Najprej nam je direktor gostinstva predstavil potek dela, število zaposlenih in kapaciteto hotelov. Odnosi med zaposlenimi so zelo dobri, imajo dosti gostov in zato poslujejo zelo dobro. Ker so gostoljubni, so nam ponudili slaščice ter razne napitke.
Kristjan: V hotelu sem se super počutil in me je presenetila velikost hotelov in kuhinj. Pri tem sem se zamislil kako bi bilo, če bi začel delati oz. opravljati prakso in da bi bilo super obiskati ta hotel.
Martina: Presenetili so me podatki in potek dela v kuhinji in v restavraciji. Počutila sem se super, saj sem spoznala nove in še »večje« kuhinje.
Izidor: Vožnja z dvigalom mi je bilo všeč.
Josip: Všeč mi je ker se kuharji dobro razumejo in da si eden drugemu pomagajo.