V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Podelitev maturitetnih in zaključnih spričeval 2024
- Medkulturna komunikacija v Karpatskem bazenu – Poletni tabor 2024
- Rezultati poklicne mature 2024
- Zmagovalni govorec na Mednarodni debatni akademiji WSDA 2024
- 3. športni dan 2023/24
- Poletna šola za dijake – proces zamrzovalno sušenje
- Proslava ob dnevu državnosti in zaključku šolskega leta
- Popravni, dopolnilni in predmetni izpiti – spomladanski rok 2023/24
- Gledališki predstavi za vrtčevske otroke
- Opravljanje angleškega jezikovnega izpita Cambridge English
- Rezultati zaključnega izpita 2024
- Strokovna ekskurzija 2. letnikov na Primorsko
Kategorije
Arhivi