V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Srednješolsko področno tekmovanje v badmintonu za nelicencirane dijake in dijakinje
- Gledališka pedagogika – delavnica z elementi dramske igre
- Slovenska gledališka predstava Medvedja skrivnost
- 2. roditeljski sestanek 2024/25
- Obeležitev dneva samostojnosti in enotnosti ter jelkovanje 2024
- Podelitev priznanj literarnega natečaja Sándorja Szúnyogha 2025
- ITS – peka perecov
- Rezultati natečaja za najboljši doodle 2024/25
- Dan za umetnost in knjižnično informacijsko znanje
- Šolsko tekmovanje “Špagetni mostovi v akciji”
- Ogled gradbišča podjetja Lek v Lendavi
- Izdelava praznične voščilnice
Kategorije
Arhivi