V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Dan odprtih vrat 2024
- Dan gospodarskih vozil Toyota
- Voščilo 2025
- Praznik recitalov 2024
- Objave naših dijakinj in dijakov v novi številki revije Lindua
- Področno tekmovanje v nogometu za dekleta
- Šolsko tekmovanje za Cankarjevo priznanje 2024/25
- Virtualna miklavževa tržnica
- »Duša sem. Živeti želim!« – neobičajna ura književnosti
- Srednješolsko prvenstvo Pomurja v odbojki za moške
- Srednješolsko področno tekmovanje v odbojki za dijakinje
- Vzgojiteljada 2024
Kategorije
Arhivi