V torek, 23. 4. 2019, so dijaki 3.b/c-razreda imeli ekodan na Turistični kmetiji in vinotoču Huzimec. Dijaki so praktično spoznali postopek izdelave domačega kruha in svežega sira. Seznanili so se tudi z značilnostmi biološke pridelave vina, izvedli pa so tudi določitev količine žvepla in alkohola v vinu.
-
Najnovejše
- Polfinale državnega prvenstva v košarki 3 x 3
- Zlato in srebrno Cankarjevo priznanje
- Šolsko tekmovanje iz znanja računovodstva 2025
- 30. mednarodni sejem učnih podjetij v Pragi
- Ogled lutkovnih predstav v Odrancih
- Erasmus+ mobilnost Valencija 2025
- Madžarski narodni praznik – spominska slovesnost ob 15. marcu
- 19. mednarodni sejem učnih podjetij v Celju
- Učna prodajalna
- Odličen uspeh na mednarodnem srednješolskem debatnem turnirju v Ljutomeru
- Širimo prepoznavnost učnega podjetja Art’s Harmony d. o. o.
- Nekdanji dijak nas je razveselil z langoši
Kategorije
Arhivi